Jubilerend Pelikanen ontvangt oud-FC Groningen

Voetbalvereniging De Pelikanen bestaat dit jaar 65 jaar Dit jubileum zal de Damster club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De jubileumcommissie is al een aantal maanden met de voorbereidingen bezig. Zaterdag 17 september zal bij de club als feestdag de boeken in gaan.

Een vol en leuk programma met ondermeer een wedstrijd tussen oud-FC Groningen en een oud/nieuw Peli-team en Henk de Haan die, op de voor hem zo typerende manier, zijn verhaal komt vertellen. Traffic Jam zorgt voor de muzikale noot.

Omdat het de commissie ook erg leuk lijkt oud-leden te ontmoeten, verzoekt men iedereen om oud-leden op te sporen en uit te nodigen. Ook zal er een foto-shoot plaatsvinden van een aantal oude teams die bij elkaar geroepen zijn. Voor het lopende buffet dient men zich op te geven via jubileum@vvdepelikanen.nl. Daarvoor wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd. Voor de kinderen zullen er springkussens zijn en ze kunnen geschminkt worden. Voor overige vragen kan men via het bovenstaande mailadres contact opnemen.

No Replies to "Jubilerend Pelikanen ontvangt oud-FC Groningen"