Meedhuizen verrast in Wagenborgen

Op het burgemeester van Kampen-sportpark aan de Hoofdweg in Wagenborgen stond zaterdag de derby tussen Wagenborger-boys en Meedhuizen gespeeld. Waar weinigen op gerekend hadden, gebeurde wel. Meedhuizen stapte na negentig minuten met een 1-3 overwinning van het veld.

Het duel werd in de 40e minuut opengebroken door Meedhuizer Kevin Dijkhuizen na een misser van doelman Arjan Levinga: 0-1. Er kon rustig van een verrassende ontwikkeling worden gesproken toen Meedhuizen, vorig seizoen allesbehalve een hoogvlieger, vlak voor de pauze de marge wist te verdubbelen. Na een corner, genomen door Kevin Dijkhuizen, trof Michael Vijsma met zijn hoofd het doel en bezorgde de gasten een prima onderbreking: 0-2.

De thuisclub moest zich tijdens de pauze eens flink achter de oren krabben en bovenal een list zien te verzinnen hoe men deze, toch wel smadelijke achterstand, nog weg zouden kunnen poetsen. Het begin daarvan leek diep in de tweede helft gestalte te krijgen toen verdediger Fokko Jan Sebens de achterstand wist te verkleinen: 1-2. Er werd weer iets van hoop zichtbaar, maar de gastheren wisten niet op gelijke hoogte te komen. Sterker nog, in de laatste minuut deelde Meedhuizen de genadeklap uit. Kevin Dijkhuizen liet zijn tweede van de middag aantekenen en was met de goals en een assist uiteraaard de man van de wedstrijd: 1-3 (foto: Mark Heikens).

1 Reply to "Meedhuizen verrast in Wagenborgen"