Flitsende voorbereiding van ‘t Zandt

Voetbalvereniging ‘t Zandt staat aan het begin van het laatste voetbalseizoen. De ploeg van coach Marijn Teerling kan in ieder geval al terugkijken op een prima voorbereiding waarin 37 keer werd gescoord. Ondanks de vele treffers liggen de Zandtsters al wel uit het bekertoernooi.

Na een nederlaag tegen NEC Delfzijl 4 (7-1) werd er wel met ruime cijfers van Loppersum 3 (0-7) en VVS 3 (15-0) gewonnen. Na de overwinning op VVS van zaterdag gaat ‘t Zandt met vertrouwen de competitie in. Koemndweekeinde speelt men de eerste competitiewedstrijd tegen de reserves van Rood Zwart Baflo. De doelpunten in het duel met de Oostwolders, dat halverwege een 5-0 stand kende, werden gemaaakt door Sander Doorn (3x), Peter van Weerden (4x), Cees bij de Leij (2x), Teun Heuvel (2x), Arne Roeters (2x), Rik Baas en Tim Dijkhuis. (Foto: Dick Jager).

No Replies to "Flitsende voorbereiding van 't Zandt"