GEO schiet zichzelf langs Corenos

Het Roodeschoolster Corenos is er op eigen veld niet in geslaagd om in de eerste competitiewedstrijd tot winst te komen. GEO uit Garmerwolde bleek, na een 0-2 ruststand uiteindelijk met 1-2 te sterk.

Was het voor de gastheren het debuutduel, de Garmerwolders begonnen aan hun tweede treffen van het prille seizoen. Het eerste voetbalgevecht verloor men met 0-2 van De Fivel uit Zeerijp en dus waren de bezoekers er op gebrand om een goed resultaat neer te zetten.

De ploegen wisten elkaar tot aan de 40e minuut in evenwicht te houden. Opvallend was wel dat Corenos in het eerste bedrijf slordig speelde. De passing liet veel te wensen over. Men kreeg weinig echte kansen. In de 40e minut werd het duel opengebroken. Tom Haykens scoorde binnen vijf minuten twee keer uit naam van GEO en zorgde voor een fikse domper bij de thuisclub.

In het tweede bedrijf probeerde Corenos nog wel wat. Na wat omzettingen binnen het team ging het wat soepeler lopen. In de 70e minuut kwam de bal op de stip te liggen en was het Aaldert Duinkerken die de gastheren dichterbij wist te schieten.

Met nog een kwart duel te gaan was er tijd genoeg om een dreigende nederlaag te voorkomen, maar het team van trainer Peter Ernst wist niet langszij te komen (foto: Marit van Dijken).

No Replies to "GEO schiet zichzelf langs Corenos"