Johan Derksen naar SC Loppersum

SC Loppersum verzorgt al jaren voor haar sponsoren een jaarlijkse bijeenkomst waar een aansprekende gast wordt uitgenodigd om de gasten van de voetbalvereniging te vermaken. Na Bas Nijhuis, Coen Droste, Foppe de Haan en vele anderen, gaat dit jaar een wens van de sponsorcommissie in vervulling. Johan Derksen komt naar Loppersum en wel op woensdagavond 12 oktober.

En niet alleen Johan Derksen komt naar Noord-Groningen. Samen met Henk de Haan en Hans Nijland zal onder de bezielende leiding van oud-journalist Dick Heuvelman een soort Voetbal inside worden gepresenteerd. Bij zo’n avond mag de muziek niet ontbreken en hiervoor hebben The Outtakes van Ger Warink uit Loppersum hun medewerking toegezegd.

‘Zo’n avond opent vele deuren en je doet eens iets terug voor je sponsoren. We willen graag binding creeëren met onze sponsoren, maar dat is in deze tijd heel erg lastig. Consumenten shoppen online of zijn winkelhoppers, niets ligt meer traditioneel vast. Vroeger deed je de boodschappen of ging je naar de kapper in de het dorp waar je woonde, tegenwoordig is dat niet vanzelfsprekend meer. Iedereen is mobieler, trekt er meer op uit en heeft internet. Met dit soort avonden proberen we weer wat binding te krijgen, met de mensen uit het dorp, maar ook met ondernemers onder elkaar. Je weet maar nooit wat de ene voor de ander kan betekenen. We willen ze hiermee een beetje op gang helpen’, aldus de clubleiding.

Omdat de belangstelling overweldigend is, wordt deze avond niet in de kantine van de sportclub gehouden, maar wijkt men uit naar Hotel Spoorzicht & Spa in Loppersum. Ook een van de vele sponsor van de club. De mensen van Spoorzicht zijn erg in hun nopjes met deze avond en hopen veel Lopsters in het hotel te mogen begroeten. Inmiddels is de kaartverkoop gestopt. Ze zijn inmiddels allemaal uitverkocht. De inloop is vanaf 20.00 uur, de aanvang is een half uur later..

No Replies to "Johan Derksen naar SC Loppersum"