Jeugdselectie TA-Jan Ekema presteert prima

De nieuwe jeugdselectie van Taekwon-do Academie Jan Ekema uit Appingedam heeft tijdens de Battle of Utrecht, het jaarlijks terugkerende taekwon-do toernooi met deelnemers uit Engeland, België en Duitsland, prima gepresteerd.

Voor een aantal jeugdleden was het de eerste keer dat ze aan een groot internationaal toernooi deelnamen, maar aan de prestaties was dit niet te merken. Uiteraard waren ook een aantal ervaren selectieleden ook van de partij. Met elf deelnemers werden er dertien prijzen behaald, waarvan er zeven voor rekening van de jeugdleden kwamen. En daar was trainer Jan Ekema erg tevreden mee.

Floor Kilburn was de beste nieuwkomer door een eerste plaats met de stijlpatronen te halen en een tweede plaats met het sparren. Lennart Blaauw presteerde bij de senioren het zelfde.
Ook Dhanes Prayitno evenaarde deze prestatie met een 3de plaats met de stijl patronen en een 1ste plaats met het sparren.

De overige prijswinnaars bij de stijlpatronen waren Ezra Oorlog (2e) en Yassmine Ennaciri (3e). Bij het sparren waren er tweede plaatsen voor Ghilano Buurmeijer, Isis Steutel, Lale Bulut en Simmeon Gemmink. Anuschka Molenberg moest genoegen nemen met een derde plaats op dit onderdeel. Op bovenstaande foto een deel van het team.

No Replies to "Jeugdselectie TA-Jan Ekema presteert prima"