Klimaatgroep Stars wint opnieuw

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars hebben kennelijk flink wat zelfvertrouwen getankt. Na de overwinning op landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer werd nu Hilversum met maar liefst 6-0 aan de kant gezet.

De toeschouwers kwamen vol verwachting naar de sportzaal aan de Coendersweg in Middelstum om hun favorieten opnieuw in eigen huis aan het werk te zien. Dat niet alleen, men was eveneens nieuwsgierig naar de verrichtingen van de Pool Kamil Tomaszuk, de laatste aanwinst van het keurkorps van coach Gert Stulp. Het publiek kreeg wat het wilde.

Naast Tomaszuk, wonnen ook kopman Colin Rengers en routinier Jan Tammenga hun duels, al hadden Rengers en Tomaszuk wel vijf games nodig om met tegenpool Merijn de Bruin af te rekenen. Klaarde Rengers de klus nog vrij eenvoudig in die beslissende game (11-3), zijn teamgenoot moest zich beduidend meer inspannen om de Hilversummer op de knieën te dwingen. Het werd uiteindelijk 14-12 voor de Pool.

Tammenga had tegen zowel Tan Anran als Jelle Goossens aan twee games genoeg om aan de goede kant van de score te blijven. Door de zege is Klimaatgroep Stars opgeklommen naar de tweede plaats in de eredivisie. Dat kan overigens binnen een etmnaal al weer anders zijn, want het duel tusssen Itass/DTK ’70 en Enjoy & Deploy Taverzo staat nog op de rol. Hoe dan ook, de Middelstummer tafeltennissers kunnen op een prima start van het seizoen terugzien (foto: Menne Tillema).

Stand:
Itass/DTK '70	    3 - 14
Klimaatgroep Stars	3 - 13
Scylla     	3 - 11
Enjoy & Deploy Taverzo	3 - 11
Wijzenbeekkled/Westa	3 - 8
Salamanders	    3 - 7
Hilversum	    4 - 5
Smash '70	    2-  3

No Replies to "Klimaatgroep Stars wint opnieuw"