Derde zege op rij voor Midstars

De tafeltennissers van Midstars uit Middelstum blijven zichzelf en anderen verbazen. Zaterdagavond werd Wijzenbeek Westa met 4-2 opzij gezet. De Noorrd-Groningers doen het momenteel prima en vinden zichzelf momenteel terug op de tweede plaats in de eredivisie.

het is voorwaar geen peuleschilletje om voor een tafeltenniswedstrijd even naar de andere kant van Nederland te moeten reizen. Bij de Middelstummers moete men gedacht hebben dt er dan ook maar iest moois van gemaakt moest worden en dat gebeurde dan ook. Aanwinst Kamil Tomaszuk uit Polen en Arnoud Meijer wezen de Groningers de weg naar een nieuw succes. Vreemd genoeg verloor kopman Colin Rengers zijn enkelpartij en dus stond het halverwege het dduel 2-1 voor Midstars.

Toen Qiang Liu van Arnoud Meijer wist te winnen en de stand gelijk had getrokken (2-2), leek er iets van onrust in het team van coacjh Gert Stulp te sluipen. In de vijfde partij van de dag moest Tomaszuk de zken weer recht zien te trekken. Dat ging een stuk moeizamer dan hij voor ogen had, want de Pool moest tegen Rino Alberts een 2-1 achterstand wegwerken. Dat lukte hem en uiteindelijk schreef hij de beslissende vijfde game met 11-9 op zijn naam.

De bezoekers hadden daardoor andermaal de leiding genomen en die zouden ze niet meer afstaan. Colin Rengers wist Ibrahim Yildizar van zich af te schudden en daarmee was de derde overwinning op rij een feit: 4-2.

No Replies to "Derde zege op rij voor Midstars"