Showmiddag De Eemsrakkers

Voltigevereniging De Eemsrakkers uit Holwierde heeft zaterdag, onder grote publieke belangstelling, een geslaagde showmiddag gehouden. Het thema was ‘Terug in de tijd.’

Hippies, hairspray, baby’s, cowgirls, indianen, de jaren twintig en zeventig, Griekse godinnen, Marilyn Monroe, heksen, Pipi Langkous, dinosaurussen en We will rock you passeerden de revue. Dit alles werd uitgevoerd door wedstrijdgroepen, recreatieve groepen, volwassenen, kleine en grote solo’s en door de groep met meer begeleiding.

De prijzen voor de originaliteit gingen naar de Piraten en de Flintstones. Aan het eind van de showmiddag werden de voltigeurs/instructeurs Stephanie Kanon en Anna Stielstra, beiden 25 jaar lid van de vereniging, tot erelid benoemd. Zij hebben de verzilverde verenigingsspeld met het logo van Eemsrakkers ontvangen uit handen van Martin Hamminga.

No Replies to "Showmiddag De Eemsrakkers"