Klimaatgroep Stars speelt gelijk

Na de nederlaag van vorige week tegen Salamanders in Wateringen waren de eredivisie-heren van Klimaatgroep Stars uit Middelstum weer terug op aarde en moesten ze zaterdag flink aan de bak tegen Smash ’70 in Hattem om belangrijke punten bij elkaar te sprokkelen voor een plek in de top vier, die uiteindelijk een ticket voor de play-offs moet opleveren.

Arnoud Meijer mocht als eerste starten tegen oud Nederlands kampioen Michel de Boer. De Boer was een maatje te groot voor Meijer en die verloor in vier games. Colin Rengers, de kopman van Klimaatgroep Stars, was nu aan slag. Rengers moest tegen Cosmin Stan en won vrij moeilijk in vijf games, maar bracht de tussenstand wel op 1-1.

De derde man voor Klimaatgroep Stars was de nieuwe Poolse aanwinst Kamil Tomaszuk. Hij is nog niet helemaal op dreef dit seizoen en verloor jammer genoeg van Martijn de Vries.

Aansluitend volgde het duel waar iedereen op zat te wachten. ‘Veteraan’ De Boer tegen de ‘Coming Man’ Rengers. Dit werd een wereldpartij met weergaloze rally’s tussen de beide heren. Na een zeer lange wedstrijd trok De Boer aan het langste eind en won in de vijfde game met 11-9 van Rengers. Daarmee kwam de tussenstand op 3-1 voor de thuisclub te staan.

Meijer trad vervolgens aan tegen De Vries. Dankzij de verdedigingstechnieken van Meijer won hij redelijk gemakkelijk in vier games van De Vries. Bij Tomaszuk lag nu de druk om de stand gelijk te trekken. Daarvoor zou hij Cosmin Stan opzij moeten zetten. In een zwaarbevochten wedstrijd pakt Tomaszuk het belangrijke punt voor Klimaatgroep Stars waardoor de eindstand op 3-3 werd bepaald.

Na drie keer winst, twee gelijke spelen en een nederlaag staat Klimaatgroep Stars op de derde plek in de eredivisie. Zondag volgt opnieuw een uitwedstrijd, nu tegen Itass DTK ’70 uit Klazienaveen. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 19 november tegen Salamanders.

No Replies to "Klimaatgroep Stars speelt gelijk"