Twee keer podium voor Maud Visscher

In Utrecht werd zaterdag de eerste indoor atletiekwedstrijd voor junioren uit alle provincies gehouden. Het is een wedstrijd waar de junioren aan vier onderdelen kunnen deelnemen. Holwierder Maud Visscher, lid van AV Fivelstreek uit Delfzijl wist het podium twee keer te halen.

Voor Visscher was het de eerste keer dat ze aan de start van de 60 meter horden verscheen. Ze wist zich met een tijd van 12.50 seconden voor de finale te plaatsen. In de finale werd ze vierde in een tijd van 12.29 seconden. Bij het kogelstoten bereikte ze de finale eveneens en stootte naar een nieuw persoonlijk record van 8.78 meter en pakte hiermee het brons.

Bij het hoogspringen beloofde het spannend te worden. Met nog drie atleten over en de lat op 1.30 meter, wist Visscher uiteindelijk als enige over 1.35 meter te springen en dit leverde haar het goud op.

Het betekende voor haar een mooie start van het indoorseizoen. Zondag pakte ze de overwinning op de 1200 meter tijdens de VOV Run in Vries, waarmee het seizoen van 2016 van het loopcircuit van Assen en Noord-Drenthe werd afgesloten.

No Replies to "Twee keer podium voor Maud Visscher"