Jeugd TA-Jan Ekema presteert uitstekend

De selectie van Taekwon-do Academie TA-Jan Ekema uit Appingedan heeft op het Open Haaglanden toernooi in Den Haag, met 340 deelnemers, zich van zijn beste zijde laten zien.

De 4-jarige Ghilaisha Buurmeijer, de jongste deelnemer, behaalde op haar eerste toernooi al een mooie tweede plaats met het sparren. Haar 8-jarige broer Ghilano Buurmeijer gaf in de finale zijn tegenstander, met zijn zijwaartse trappen, geen schijn van kans en werd overtuigend kampioen. Jens Ruben en Sem Berghuis behaalden op dit onderdeel een tweede plaats.

Bij de junioren dames stijlpatronen werden Dhanes Prayitno en Floor Kilburn respectievelijk eerste en derde. Beide dames behaalden een eerste plaats met het sparren.

Bij de senioren damesstijlpatronen A-klasse werd Savannah Oorlog kampioen. TA-Jan Ekema behaalde als school net vier punten te weinig om toernooi-kampioen te worden en moest genoegen nemen met een derde plaats. Een resultaat waar de coaches, gezien de nieuwe en jonge selectie, dik tevreden mee waren.

No Replies to "Jeugd TA-Jan Ekema presteert uitstekend"