Nog een kampioen bij NEC Delfzijl

Het team van NEC Delfzijl jo11-5 is in het najaarseizoen in de 4e klasse ongeslagen kampioen geworden. Na in het bekeravontuur er in de eerste ronde eruit te zijn gegaan, was de hoop op de competitie gevestigd en niet onterecht. Afgelopen weekeinde was de titel een feit.

Na een aantal wedstrijden met winst afgesloten te hebben, bleek dat ZEC/KRC de directe belager in de competitie was. De Delfzijlsters moesten daar op bezoek en proberen om de wedstrijd in winst om te zetten.

Dit bleek een zware opgave omdat de fysiek sterke tegenstander zich niet zomaar gewonnen wilde geven. Na een ruststand van 1-2 in het voordeel van NEC Delfzijl moest men in het tweede bedrijf stand zien te houden.

Dit werd de jongens tijdens de thee ook op het hart gedrukt en na een zeer sterke tweede helft vol strijd werd het duel winnend afgesloten: 1-4. De belangrijkste stap was gemaakt, Nu hoefde NEC Delfzijl in de resterende twee wedstrijden maar een punt te pakken om zo het kampioenschap binnen te slepen.

Het werden er uiteindelijk zes en dus was het op de thuisbasis feest. Een puik seizoen werd prima afgesloten en het team kan zich opmaken voor de derde klasse.

No Replies to "Nog een kampioen bij NEC Delfzijl"