Jeroen de Munck naar ON Roden

Trainer Jeroen de Munck van vv Poolster staat volgend seizoen aan het roer bij ON Roden. De Munck is daarmee in ieder geval gepromoveerd, want de Rodenaren spelen momenteel in de 3e Klasse C van het zaterdagvoetbal. Zij bezetten daarin momenteel Het is dezelfde klasse waarin SC Loppersum momenteel de trotse lijstaanvoerder is.

De Munck en ONR hebben een contract voor het seizoen 2017-2018 gesloten. Hij volgt Ronald Vermeulen op die van 2012 tot en met 2015 bij De Fivel uit Zeerijp actief was. De site van ONR meldt dat De Munck voor een heldere, voetballende maar realistische opvatting binnen het veld staat/ En dit met de insteek om, waar mogelijk, attractief voetbal op de mat te leggen.

De Munck over zijn overstap: ‘Het is een heel andere omgeving en een stap vooruit. De doorstroming van de jeugd is er goed geregeld en ook de randvoorwaaarden zijn prima op orde. Ik heb er kortom een zeer goed gesprek gehad en er een dito gevoel aan overgehouden. Eigenlijk het beste gevoel in tegenstelling tot de andere keuzes die ik had.’

No Replies to "Jeroen de Munck naar ON Roden"