VV ‘t Zandt zoekt oud-leden

Na het huidige seizoen 2016-2017 houdt voetbalvereniging ‘t Zandt op te bestaan. Op 24 juni vindt daarom het absolute eindfeest van de blauwwitte club plaats. Om ervoor te zorgen dat alle oud-leden hiervoor worden uitgenodigd, wil de club hen vragen zich bij de vereniging te melden.

Dat kan door naam en adres naar vvtzandt85@gmail.com te sturen. Bent u of kent u een oud-lid van v.v. ’t Zandt? Laat het dan weten. Digitaal houden de bewoners van ‘t Zandt Siro u via www.vvtzandt.nl en op www.facebook.com/vvtzandt op de hoogte van de jubileumactiviteiten.

Voetbalvereniging ’t Zandt is al jaren een van de kleinste amateurvoetbalverenigingen van Nederland. De laatste jaren bestaat de club uit slechts een seniorenelftal en een aantal trouwe leden. Al die tijd lukte het de vereniging om een competitiewaardig elftal op de been te krijgen omdat een vaste kern, die al jaren met elkaar voetbalt, bij elkaar bleef. Nu deze kern vanwege woon-, werk-, studie- en familie-omstandigheden niet langer bij vv ’t Zandt kan spelen, heeft de club het drastische besluit genomen om de stekker er uit te trekken.

Van het huidige eerste elftal woont een handjevol spelers nog in het dorp zelf en er is al jaren geen nieuwe aanwas. Zodoende kan het aanstaande vertrek van een aantal vaste waardes hoogstwaarschijnlijk niet worden opgevangen en is het einde van de, op 1 mei 1932 opgerichte, club onvermijdelijk. Dat betekent dat de vereniging dit jaar 85 jaar bestaat. Hoe roemloos zou het zijn dat een club als vv ’t Zandt nog vóór een eerbiedwaardig jubileum als een nachtkaars uit zou gaan.

Met dit doemscenario in gedachten hebben de leden, de spelers en het bestuur de koppen bij elkaar gestoken en besloten om nog één jaar door te gaan. Bijna alle spelers verbinden zich voor het laatste seizoen aan de jubilerende vereniging. Met z’n allen hebben de leden afgesproken er niet zomaar een laatste seizoen van te maken. Het 85-jarig bestaan van de Zandtster voetbalclub zal groots gevierd worden en vv ’t Zandt zal de deur straks met opgeheven hoofd kunnen sluiten.

No Replies to "VV 't Zandt zoekt oud-leden"