TALO heeft versterking gekregen

In het tachtigste verenigingsjaar van tafeltennisvereniging TALO uit Loppersum, heeft het eerste en tevens enige seniorenteam van de tafeltennisvereniging een nieuwe, maar niet onbekende toevoeging aan het team gekregen.

Talo 1 is actief in de competitie in de derde klasse van de regionale competitie in de provincie Groningen. In het vorige seizoen is het team, bestaande uit Jan van Stee, Ben Heun, Lars Boersma en Hans Frikken, tweede geworden in de derde klasse. Het team verwelkomt voor dit seizoen een oude bekende in de persoon van Freek Bosker. Hij heeft in het verleden al in de jeugdcompetitie gespeeld met Boersma en Frikken.

De samenwerking toen verliep niet onverdienstelijk met een kampioenschap hier en daar. Het team ziet uit naar eenzelfde samenwerking in het seniorenteam, onder leiding van trainer Ivo Lint. Wilt u het team in actie zien? Op 9 en 23 maart en op 6 en 30 april speelt het de thuiswedstrijden in de Boshal in Loppersum. Tafeltennisvereniging TALO is een gezellige vereniging waar een ongedwongen sfeer heerst en nieuwe leden zijn altijd welkom. Voor meer informatie en/of lidmaatschap kunt u terecht op www.ttvtalo.nl of op onze facebookpagina: facebook.com/TTVTALO. Uiteraard kan men ook vrijblijvend een avond langskomen om kennis te maken, de sfeer te proeven en een balletje te slaan.

No Replies to "TALO heeft versterking gekregen"