Open dag Tennisclub Delfzijl

De start van het tennisseizoen staat weer voor de deur. Daarom wil de Tennisclub Delfzijl kinderen en volwassenen die gratis en geheel vrijblijvend een balletje willen slaan, van harte uitnodigen om op woensdag 29 maart met deze sport kennis te maken.

Er wordt volgens de clubleiding een leuke clinic georganiseerd. De Delfzijlster vereniging bestaat dit jaar negentig jaar. De club vindt dat een goede reden om dit jaar eens goed uit te pakken en daar begint men op 29 maart mee. Het programma ziet er als volgt uit: 14.00 uur tot 14.45 uur de groepen 3, 4 en 5. Van 14.45 uur tot 15.30 uur de groepen 6, 7 en 8. Van 19.30 uur tot 20.30 uur zijn de volwassenen aan de beurt ‘Deze dag willen we iedereen op een leuke en speelse manier nader kennis laten maken met de tennissport en de vereniging. Dus heb je altijd al eens een balletje willen slaan? Kom gezellig langs’, aldus de clubleiding.

No Replies to "Open dag Tennisclub Delfzijl"