Succes TA-Jan Ekema op Holland Cup

Taekwon-do academie Jan Ekema uit Appingedam heeft afgelopen weekeinde goede resultaten behaald tijdens de Holland Cup. Het toernooi met 450 deelnemers uit elf landen moest over twee dagen worden verdeeld. De Damster ploeg was met elf deelnemers vertegenwoordigd, die vijf prijzen met het sparren wisten te behalen.

Op de eerste dag waren er successen voor Savannah Oorlog en Sharyl van Wijk die beiden tweede werden. Savannah Oorlog was in de finale niet opgewassen tegen Nina Meppelder, de huidige wereldkampioen die nog een maatje te groot voor haar was.

Op de tweede dag was de jeugdselectie aan zet. Sem Berghuis liet in de finale te veel zijn dekking zakken waardoor hij meerdere keren een treffer tegen het hoofd kreeg te verwerken. Hij kwam hierdoor om een onoverbrugbare afstand te staan en moest daarom genoegen nemen met een tweede plaats. Ghilano Buurmeijer en Isis Steutel behaalden beiden een mooie derde plaats.

No Replies to "Succes TA-Jan Ekema op Holland Cup"