Eextahaltoernooi op zoek naar mankracht

De Eextahal in Scheemda is al dertien jaar lang het toneel van het Eextahaltoernooi en een begrip in Oost-Groningen geworden. Bij dit voetbalspektakel strijden elk jaar minimaal 32 teams om de prestigieuze titel. Dit jaar zal het toernooi niet plaaatsvinden vanwege een gebrek aan voldoende vrijwilligers. De organisatie is dan ook naarstig op zoek naaar extra mankracht zodat het voetbalspektakel in 2018 wel weer gehouden kan worden.

Eerst elftallen van verschillende niveaus en uit alle hoeken van de provincie, maar ook uit Drenthe en sinds een aantal jaren zelfs een paar Duitse teams, maken er al jaren lang in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw een waar voetbalfeest van. De organisatie heeft al veel clubs voorbij zien komen op het toernooi waaronder, ACV Assen, Omlandia, GSAVV Forward, Rolder Boys en ZFC Zuidlaren. Ook Oldambtster ploegen zoals VV Heiligerlee, WVV, VV Westerlee en SC Scheemda zijn al vanaf het begin af aan aanwezig om mee te strijden om de prijzen. Volle tribunes, een gezellige sfeer en gratis entree hebben dit spektakel tot een groot succes gemaakt.

Om dit allemaal goed te organiseren en coördineren heeft men een brede organisatie die dit toernooi al vanaf het eerste jaar organiseert.
Omdat er na de afgelopen editie een aantal mensen na jaren is gestopt, is men als organisatie op zoek naar enthousiaste mensen die de club vrijwilligers willen komen versterken. Dit is voor de organisatie van het toernooi van 2018, aangezien het voor dit jaar te kort dag is om net zo’n toernooi neer te zetten als de afgelopen dertien edities.

Het gaat hierbij om verschillende functies variërend van het omroepen van de scores, wedstrijden en dergelijke, alsmede het verwerken van alle uitslagen en standen. Daarnaast zoekt men nog mensen die bij de wedstrijdtafel willen plaatsnemen om alle teams van informatie te voorzien.

Mochten er mensen zijn die hier wel iets in zien en willen meehelpen om het eerstvolgende toernooi ook weer tot een groot succes te maken, neem dan even contact op met Richard Drent. Hij i telefonisch bereikbaar op 06-22490279.

No Replies to "Eextahaltoernooi op zoek naar mankracht"