Scheidsrechter Siemen Mulder geeft clinic

Betaald voetbalscheidsrechter Siemen Mulder uit Uithuizen geeft op 11 oktober in Assen een clinic voor verenigingsscheidsrechters en pupillen-scheidsrechters. Een en ander vindt plaats in het kader van de Week van de Scheidsrechter. De bijeenkomst is in het clubhuis van Achilles 1894 en wordt aangeboden door door de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken.

Siemen Mulder is inmiddels een bekend gezicht als scheidsrechter betaald voetbal. Tijdens de clinic vertelt hij over zijn ervaringen als scheidsrechter en geeft hij de aanwezige (verenigings-) scheidsrechters praktische tips. Hij maakt daarbij gebruik van actuele beelden. De avond beging om acht uur, de ontvangst is vanaf half acht.

Alle verenigingsscheidsrechters en pupillen-scheidsrechters van de voetbalverenigingen uit Assen en omgeving worden via hun eigen scheidsrechterscoördinator (van de club) uitgenodigd. Ook verenigingsscheidsrechters van andere voetbalverenigingen zijn van harte welkom. Ze worden dan wel gevraagd zich even aan te melden via covsgroningen@gmail.com. Meer informatie over de avond is te vinden op www.covsgroningen.nl.

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken is met circa 230 leden de grootste scheidsrechtersvereniging van Nederland. De vereniging is actief van Delfzijl tot en met Assen. De vereniging organiseert activiteiten voor scheidsrechters (trainingen, lezingen) en biedt de leden faciliteiten. Ook richting voetbalverenigingen en op het gebied van respect en fair play is de vereniging actief.

No Replies to "Scheidsrechter Siemen Mulder geeft clinic"