Prachtige show jubilerend Eemsrakkers

Voltigevereniging De Eemsrakkers uit Holwierde heeft zaterdag, onder grote publieke belangstelling, in de eigen manege het 45-jarig bestaan met een grote show gevierd. Verschillende thema’s passeerden de revue.

Ze trokken allemaal aan het oog van de bezoekers voorbij. Matrozen, dieren, unicorns, paardenmeisjes, elfjes, elementen uit de oertijd, het oktoberfest, Halloween, ratatouille, cowboy-and cowgirls, glow in the dark en een slaapgfeestje. Slaapverwekkend werd het echter nooit, want het enthousiasme van de deelnemers sloeg over op het publiek.

Speciaal voor de oprichter van de vereniging, de heer Mulder, had Bianca Bos uit diverse groepen een kozakkengroep samengesteld. Dit omdat in beginsel de voltigevereniging is opgestart met shows van de kozakkengroep.

Aan het einde van de show heeft de heer Mulder de erelidspeld uitgereikt aan Martin Hamminga, die twintig jaar geleden het stokje van de oprichter had overgenomen. De ereleden Harrie Bruggers en Trea Wolters, respectievelijk 25 en 40 jaar als vrijwilliger bij de vereniging betrokken, ontvingen eveneens het bijbehorende speldje. Aan het einde van de showavond werd er een foto gemaakt van alle mensen die in het verleden, maar ook nu nog iets voor de vereniging hebben betekend.

No Replies to "Prachtige show jubilerend Eemsrakkers"