Open dag boksers Appingedam

Bij boksvereniging Appingedam beginnen ze het nieuwe jaar meteen goed. Op maandag 8 januari wordt er namelijk een open dag georganiseerd. Een en ander vindt plaats in de gymzaal van de Olingertil aan de Olingermeeden 8 in Appingedam.

De jeugdgroep tot 16 jaar opent het seizoen met een training van 18.30 tot 19.30 uur. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. Belangstellenden hebben de mogelijkheid om een training mee te doen en  om de verschillende attributen zoals stootzakken en dergelijke te proberen. Ook toeschouwers zijn hartelijk welkom.

Tijdens de training kan men de zeer succesvolle wedstrijdploeg, waaronder de A-klassers Donny Westerdiep en Anne Kamminga, aan het werk zien. Ook de opvallend grote damesgroep zal laten zien dat ze niets voor de mannen onderdoen in deze tak van sport.

Er wordt bij de vereniging, die in december het succesvole boksgala organiseerde (zie foto), zowel op recreatief als wedstrijdniveau getraind. De boksvereniging kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid en hoopt ook de bezoekers hier van te kunnen overtuigen.

No Replies to "Open dag boksers Appingedam"