Regionale keepersdag bij Omlandia

Voetbalvereniging Omlandia uit Ten Boer organiseert op dinsdag 1 mei een regionale keepersdag in samenwerking met Frans Hoek Sport en de KNVB. Per leeftijdscategorie trainen keepers die dag allerlei oefeningen met elkaar onder begeleiding van de professionele keepertrainers van Frans Hoek Sport.

Alle keepers vanaf zes jaar, zowel jongens als meiden, zijn van harte welkom om deel te nemen aan de keepersdag. De hele dag, die overigens in de meivakantie voor Noord-Nederland valt, krijgen de keepers professionele keeperstrainingen per leeftijdscategorie van de Frans Hoek Sport-keeperstrainers. Naast de onvergetelijke ervaring ontvangen de deelnemers een t-shirt en wordt er voor een lunch gezorgd.

De dag begint om 10.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Na inschrijving krijgen keepers het dagprogramma uitgelegd. Vervolgens wordt in groepen een specifiek onderdeel van het keepen behandeld. Na de eerste trainingssessie volgt er een gezamenlijke lunch. ’s Middags volgen nog enkele trainingen en de één-tegen-één-competitie. De nummers een en twee van elke leeftijdsgroep en alle meisjes mogen naar de finales van De Beste Keeper van Nederland in Harderwijk.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 28 april via de website keepersdag.vvomlandia.nl. Op deze wedstrijd staat ook meer informatie voor de deelnemende keepers. Deelnemen aan deze keepersdag kost 19,90 euro per persoon.

No Replies to "Regionale keepersdag bij Omlandia"