Eerste plaatsen voor duo van Eemsrakkers

Marie Christine Spraakman en Fleur Medema van voltigevereniging Eemsrakkers uit Holwierde hebben afgelopen weekend in de duoklasse de eerste plaats behaald met het cijfer 6,3. Silke Spijk behaalde een tweede plaats bij de solo’s met het cijfer 5,8.

Met name de kuren op muziek werden uitstekend uitgevoerd. Op de superkoude zondag in de manege van Dronten werden de superprestaties verricht onder leiding van longeur/instructeur Martin Hamminga op het Groninger paard Hero. Gelukkig had de organisatie in de manege een aantal heaters neergezet. Een hele leuke bijzondere waardering was dat paard Hero een grote zak wortels heeft ontvangen, omdat hij als beste paard werd beoordeeld (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Eerste plaatsen voor duo van Eemsrakkers"