Grunn MoveS, maar heren LSV ook

Een aantal volleyballers van het Lopster LSV gaat de Mont Ventoux beklimmen. Op zondag 10 juni zullen voor de achtste keer honderden deelnemers de Mont Ventoux op in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS) en de volleyballers zijn daar onderdeel van.

Fietsers en wandelaars beklimmen de Kale Berg en proberen op deze manier zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld op te halen voor de strijd tegen Multiple Sclerose, een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. LSV heren 1-spelers Gerard Hofman en Arnold Hovenga hebben namens Grunn MoveS de berg de afgelopen jaren al een paar keer bedwongen. Een topprestatie, net als van alle andere deelnemers.

Dit jaar gaat men het vanuit de afdeling volleybal van LSV uit Loppersum wat groter aanpakken. Met een groep van vijftien personen reist men in juni naar Frankrijk om de berg te befietsen, bewandelen en de deelnemers aan te moedigen. ‘Voor iedereen die (met) MS (te maken) heeft in het algemeen en onze oud-club- en teamgenoot Bernhard Hofman in het bijzonder. Want een medicijn, danwel oplossing voor deze aandoening moet er komen’, zegt men bij LSV.

De plaatselijke toppers die de Kale Berg gaan bedwingen zijn Gerard Hofman, Arnold Hovenga, Jan Klink, Rob Ellens (H1), Suzan Haak (D1) en Jan Timmerman (Oud-H1). Sponsoren kan door een donatie te doen via deze link.Hierbij graag na de donatie aangeven dat u het ‘Team LSV’ sponsort, inclusief uw eventuele boodschap. Via deze pagina houdt men het thuisfront op de hoogte van de avonturen.

No Replies to "Grunn MoveS, maar heren LSV ook"