Nieuwe clubkleding voor loopgroep Artemis

Het Winsumer Artemis beschikt over nieuwe clubkleding. Hiermee is een grote wens in vervulling gegaan. Zaterdag verzamelde zich enkele tientallen Artemissers in hun nieuwe blauw-gele outfit bij het kantoor van een van de sponsoren.

Daar gaf voorzitter Janneke Cazemier in haar speech aan erg blij te zijn met de shirts, korte en lange broeken, jasjes en reflectiehesjes. De leden kunnen zich zo bij trainingen en wedstrijden uniform presenteren en vallen goed op in het fleurige blauwgeel.

Cazemier bedankte de kledingcommissie, de sponsorcommissie en de activiteitencommissie voor al hun inspanningen. Een speciaal woord van dank richtte zij tot de sponsors, waaronder Sporthuis Winsum voor hun bijdrage aan de totstandkoming van de nieuwe kleding. Uiteraard was er ook een bloemetje voor de gulle gevers.

Na deze plichtplegingen was het de beurt aan fotograaf Herman Rinket voor een fotoshoot. Vervolgens liepen de Artemissers in draf onder goedkeurende blikken en positieve opmerkingen van het publiek door het centrum van Winsum naar Sporthuis Winsum. Voor en in de omgeving van deze sportzaak werd ter promotie van Artemis het publiek op een ijsje getrakteerd. Dit gebaar werd zeer op prijs gesteld.

Bij Artemis zijn nieuwe leden altijd welkom. Beginners en recreanten trainen op de maandagavond om 19.30 uur. De training voor de gevorderden en de wedstrijdlopers is op woensdagavond om 19.00 uur. Het vertrekpunt is de kleedaccommodatie van de vv Winsum op het sportpark Schilligeham (achter het zwembad). Voor wie kennis wil maken met de hardloopsport bij Artemis, de eerste vier trainingen zijn gratis. Voor meer informatie kan men terecht op www.artemiswinsum.nl (foto: Herman Rinket).

No Replies to "Nieuwe clubkleding voor loopgroep Artemis"