Jesse Kramer winnaar na ingreep ringarts

Boksen in een ambiance waarbij Ceasar’s Palace in het niet valt, wie wil dat niet. Jesse Kramer van boksvereniging Appingedam had de eer om het op het perfect georganiseerde boksgala in de Bonte Wever in Assen op te nemen tegen Michiel van Veen van de Zwolse Boksclub en wist de partij in winst om te zetten.

Kramer trof een gelijkwaardige tegenstander in Van Veen wat de ingrediënten zijn voor een mooie partij. De eerste ronde bokste Kramer goed mee, maar vergat hij om bij de acties ook zijn stoothand te gebruiken.

De tweede ronde probeerde Kramer wat meer druk te zetten. Van Veen liet zich niet van de wijs brengen en bokste nog steeds goed mee waardoor de partij nog steeds gelijk op ging.

Voor de derde ronde kreeg Kramer het advies uit de hoek om alles te geven in de laatste ronde daar de partij nog beide kanten op kon vallen. Hij volgde het advies op en zette nog meer druk. Een loepzuivere stoot leverde zijn opponent een neusblessure op waardoor hij van de ringarts niet verder mocht boksen.

Kramer werd tot winnaar uitgeroepen door medische interventie en liet hiermee zien dat door wilskracht en doorzettingsvermogen een partij op naam te zetten is.

No Replies to "Jesse Kramer winnaar na ingreep ringarts"