Tafeltennissers Klimaatgroep Stars lopen averij op

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars staan na goede start van de competitie weer met beide benen op de grond. In Amsterdam wisten de noorderlingen de winnende lijn in de eerste divisie tafeltennis niet vast te houden. Thuisclub Tempo Team zegevierde met 6-4.

Het duel begon prima voor Klimaatgroep Stars, dat op een 0-2 voorsprong wist te komen. Tempo Team kwam echter snel weer langszij. Daarna ging de partij gelijk op. De dubbel werd verloren en Xavier moest met een armblessure zijn laatste partij staken om erger te voorkomen.

Klimaatgroep Stars en Tempo team delen nu samen de eerste plaats in de eerste divisie B met 22 punten uit 3 wedstrijden. De Veluwe staat me 10 punten uit 2 wedstrijden derde.

Zaterdag speelt Klimaatgroep Stars weer een thuiswedstrijd. Scylla uit Leiden komt dan op bezoek in Middelstum. De wedstrijd in de tafeltennishal Sportzicht aan de Coendersweg begint om 16.00 uur en de entree is gratis.

Stand:
1e divisie - Poule B
Tempo-Team 1        3 - 22
Klimaatgroep Stars 1    3 - 22
Scylla 2          3 - 10
De Veluwe 1        2 - 10
Pecos 1          3 - 9
VVV 1           2 - 7

No Replies to "Tafeltennissers Klimaatgroep Stars lopen averij op"