Klimaatgroep Stars verliest thuis van De Veluwe

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars wisten zaterdag geen vuist te maken maken tegen het team van De Veluwe. De gasten uit Apeldoorn gingen met een 7-3 winst terug naar huis.

Binnen het team van Klimaatgroep Stars maakte oud-Nederlands kampioen dubbelspel, Frans Boute zijn debuut. Hij wist een partij te winnen. De 50-jarige Boute genoot van zijn eerste overwinning sinds tijden en liet de supporters meegenieten.

De Brabander straalde en en al positiviteit uit, maar ondanks dat kon ook hij niet voorkomen dat de thuisploeg onderuit ging. Peter Verwey en Pim van Schaik pakten net als Boute een punt, maar daarmee was de koek op. Klimaatgroep Stars heeft de koppositie weer moeten afgeven aan Tempo Team en staat nu met drie punten verschil op de tweede plaats.

Stand:
Tempo Team         5 - 33
Klimaatgroep Stars 5 - 31
De Veluwe     5 - 26
VVV        5 - 24
Scylla 2      5 - 22
Pecos       5 - 14

No Replies to "Klimaatgroep Stars verliest thuis van De Veluwe"