Keepersdag bij voetbalvereniging Omlandia

Wie wordt de beste keeper van de regio Groningen? Dat moet op donderdag 21 februari blijken tijdens de keepersdag bij voetbalvereniging Omlandia in Ten Boer. De dag wordt gehouden in samenwerking met Frans Hoek Sport.

Alle keepers vanaf 6 jaar (jongen en meisjes) zijn van harte welkom op het sportpark van Omlandia. Deelname kost 19,90 euro. De keepers krijgen de hele dag professionele keeperstraining per leeftijdscategorie van de Frans Hoek Sport keeperstrainers. Naast de onvergetelijke ervaring ontvangen de talenten een T-shirt en wordt er voor een lunch gezorgd.

De dag begint om 10.00 en is rond 16.00 uur afgelopen. Na inschrijving krijgen de keepers het dagprogramma uitgelegd. Vervolgens wordt in groepen een specifiek onderdeel van het keepen behandeld.

Na de eerste trainingssessie volgt een gezamenlijke lunch. ’s Middags volgen nog enkele trainingen en de één tegen één-competitie. De nummers een en twee van elke groep en alle meisjes mogen naar de finales van ‘De Beste Keeper van Nederland’ in Harderwijk.

Inschrijven kan tot en met zondag 17 februari via de website http://keepersdag.vvomlandia.nl/

No Replies to "Keepersdag bij voetbalvereniging Omlandia"