Vos en De Munck verlengen

Eersteklasser Winsum en oefenmeester Bert Vos gaan ook volgend seizoen met elkaar door. Beide partijen hebben hun handtekening gezet onder een contract voor het seizoen 2019/2020.

Ook Jeroen de Munck, coach van de tweede selectie, blijft aan de Winsumers verbonden. Men heeft tevens de intentie uitgesproken om ook het jaar daarna door te gaan. Die mogelijkheid is ‘in optie’ gezet.

Er is alle reden tot tevredenheid bij de partijen. De hoofdmacht van Winsum staat momenteel derde inde 1e Klasse E van het zaterdagvoetbal. Op eigen veld werd met 3-1 van Broekster Boys gewonnen. De Winsumer doelpunten kwamen van Rogier Krohne (2) en Wouter Bloem. Namens de Friezen scoorde Hedgar Hoekstra. Het team van De Munck bevindt zich in de middenmoot van de reserve-hoofdklasse.

Winsum kun je met een gerust hart ambitieus noemen. Aan de hoofdtrainers de taak om hier verder invulling aan te geven. Na dit seizoen komen er veel jeugdspelers zich bij de senioren melden. Zij zullen daar bij hun verdere ontwikkeling op voetbalgebied door twee ervaren trainers bijgestaan worden.

No Replies to "Vos en De Munck verlengen"