Dames trappen af voor 5e Hogeland Cup

In sportcentrum De Mencke in Uithuizen gaat donderdag 27 december om 18.30 uur het meerdaagse toernooi om de Hogeland Cup van start met de voorronde van de dames.

Een dag later start het B-toernooi voor heren met de openingswedstrijd tussen titelverdediger Usquert en Warffum. Op 29 december is de voorronde van de A-junioren. Bij de jeugd verdedigt het JO-19 team van VV Winsum de titel.

Na de jaarwisseling gaat het toernooi op woensdag 2 januari verder met het A-toernooi voor heren. Op voorhand lijken de eersteklassers SV Bedum en titelverdediger VV Winsum favoriet voor de eindzege.

Na de voorrondes staan op donderdag 3 januari de halve finales en finales voor de dames en de JO-19 op het programma. Traditiegetrouw eindigt op vrijdag 4 januari het toernooi met de Gala-avond voor de heren van het A- en B-toernooi. Tijdens deze avond speelt het JO-19 team van topclub Leekster Eagles een demonstratiewedstrijd. Hun deelname is overigens nog onder voorbehoud.

In tegenstelling tot de voorrondes is de aanvang van de beide laatste speeldagen 18.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.hogelandcup.nl

No Replies to "Dames trappen af voor 5e Hogeland Cup"