Trainer Peter Bult langer bij NEC Delfzijl

De Technische Commissie en het bestuur van NEC Delfzijl zijn verheugd over het feit dat men tot overeenstemming heeft kunnen komen met oefenmeester Peter Bult. Het contract van de trainer is verlengd voor het nieuwe seizoen 2019/2020.

De technische commissie en spelers van het tweede elftal zijn tevreden met de vorig jaar aangestelde trainer. De succesvolle lijn van de resultaten van de tweede selectie is volgens de technische commissie doorgezet. ‘De resultaten van de eerste helft van dit lopende seizoen zijn meer dan hoopgevend voor de rest van het seizoen en wij hopen minimaal een periodetitel te halen’, laat de club weten.

Men hoopt dat er voor promotie naar de reserve hoofdklasse gestreden kan worden. Dan moet er nog wel wat gebeuren, want vlak voordat de winterstop aanbrak, werd er van de reserves van VEV ’67 (1-3) en De Weide (4-1) verloren. Na de jaarwisseling bleek koploper HZVV (9-1) meer dan een maatje te groot te zijn.

De laatste overwinning van NEC Delfzijl dateert van eind november toen nummer drie Gorecht met 0-1 werd geklopt. De Delfzijlsters staan momenteel zesde in de reserve eerste klasse B met een totaal van 24 punten uit 13 duels. De achterstand op nummer twee SV Bedum bedraagt slechts drie punten.

No Replies to "Trainer Peter Bult langer bij NEC Delfzijl"