Farmsum prolongeert Delfdam-titel

De voetballers van Farmsum zijn net als vorig jaar winnaar van het Delfdam 35+ toernooi geworden. De finale was een kopie van vorig jaar en wederom was DVC Appingedam 1 de tegenstander. Ook nu waren de Damsters niet opgewassen tegen de Farmsumers en gingen met 4-0 ten onder.

Farmsum wist, ook net als afgelopen jaar, eerst in de halve finale met NEC Delfzijl 1 af te rekenen. De roodgelen wonnen deze wedstrijd met 2-1. DVC Appingedam 1 wist zich ten koste van  Wagenborger Boys voor de finale te plaatsen. In de laatste zes seconden van deze wedstrijd wisten de Damsters de winnende 2-1 op het scorebord te zetten.

Bij de vrouwen ging de eerste titel van het Delfdam-toernooi naar de vrouwen van DVC Appingedam. Zonder puntverlies waren ze in de competitie de vrouwen van Poolster en Holwierde de baas en mochten zich terecht tot winnaar van het toernooi laten kronen.

De Ko Groot-bokaal, de prijs voor de ploeg met de meeste doelpunten, ging naar DVC Appingedam 3. Zij scoorden in hun 9 wedstrijden 27 keer.

De wedstrijd tussen de gemeente Delfzijl en de gemeente Appingedam ging ook  opnieuw weer naar Appingedam. Zij waren hun collega’s uit Delfzijl dit keer met 2-1 te slim af.

Eindstand heren:
Farmsum
DVC Appingedam 1
NEC Delfzijl 1
Wagenborger Boys
DVC Appingedam 3
Holwierde
Poolster
DVC Appingedam 2
NEC Delfzijl 2
NEC Delfzijl 3
NEC Delfzijl 4

Eindstand vrouwen:
DVC Appingedam
Holwierde
Poolster

No Replies to "Farmsum prolongeert Delfdam-titel"