Zeiltrainingen op Schildmeer beginnen weer

Durf jij kapitein te zijn van je eigen boot? Stoer in een optimist zeilen die je zelf kunt besturen? Ontdek bij zeilvereniging Schildmeer hoe cool dat is.

Op vrijdagavond 15 maart gaat het zeilseizoen weer van start en begint Zeilvereniging Schildmeer met de eerste theorielessen. Vanaf vrijdagavond 12 april gaat men het water op. Ruim twee uur lang over het meer zeilen, waarbij men alles gaat leren over weer, wind, water en de zeilregels. Op een leuke manier laat de vereniging de kinderen kennis maken met het zeilen, waarbij ze les krijgen van ervaren en enthousiaste trainers die zelf op hoog niveau hebben gezeild.

Speciaal voor de allerjongste zeilertjes (+/- 8 jaar) is er aan het begin van het seizoen een zogenoemde omsla-training. Dat gebeurt in een zwembad waar de kinderen leren een omgeslagen boot weer rechtop te zetten. Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken of zich aan te melden. Dat kan bij Zeilvereniging Schildmeer, clubgebouw Boei 12 in Steendam op vijdagavond vanaf 18.30 uur. Mailen kan naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of stuur een appje naar M. Beks, telefoon 06-21456252 (foto: Zeilvereniging Schildmeer).

No Replies to "Zeiltrainingen op Schildmeer beginnen weer"