Maak kennis met tafeltennis

Tafeltennisvereniging DTTC ’78 uit Appingedam organiseert, in samenwerking met het Table Stars Promotieteam van de Nederlandse Tafeltennisbond afdeling Noord, een kennismakingsochtend voor alle basisscholen in Appingedam en Delfzijl.

Door middel van spelvormen kunnen kinderen op zaterdag 30 maart kennis maken met de tafeltennissport. Men begint om negen uur en rond half een in de middag zit deze sportieve en bovenal gezellige ontmoeting er op. Voor alle kinderen, zowel gevorderden als beginners, is tafeltennis een fantastische sport. De deelnemers kunnen onder deskundige leiding zelf ervaren dat tafeltennis allesbehalve een saaie sport is. Een ding is volgens de Damster tafeltennisclub zeker. Alle kinderen zullen op deze ochtend met veel plezier met tafeltennis bezig zijn. Enthousiaste vrijwilligers zijn reeds begonnen met de voorbereidingen. De inschrijving loopt via de scholen en deelname is gratis.

De kennismaking vindt plaats in de gymzaal van SBO de Delta aan de Pastorielaan 2 in Appingedam en staat zoals gezegd open voor alle kinderen van de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen in Delfzijl en Appingedam. Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij B. Schoonhoven, telefoon 0596-622602. Een email sturen kan naar dttc78@gmail.com. Kijk ook op de website van de club (www.dttc.nl).

De Damster Tafel Tennis Club is opgericht in 1978 in Appingedam. Sindsdien is men uitgegroeid tot een volwaardige vereniging binnen de Nederlandse Tafeltennis Bond. DTTC ’78 speelt op diverse niveaus competitie voor zowel jeugd als senioren, maar ook voor recreanten is er voldoende speelruimte. Nieuwsgierig geworden? Men kan vier keer gratis meetrainen op een van de trainingsavonden.

No Replies to "Maak kennis met tafeltennis"