DTTC ’78 organiseert Table Stars

Tafeltennisvereniging DTTC ’78 uit Appingedam heeft zaterdag Table Stars georganiseerd voor scholieren. Table Stars is een kennismakingsprogramma van de Nederlandse Tafeltennisbond voor kinderen op de basisschool.

Samen met Table Stars promotieteam NTTB afdeling Noord was er een spellencircuit neergezet in zaal. De deelnemers konden via leuke spelvormen kennismaken met tafeltennis.

Er heerst een leuke gezellige sfeer waar kinderen fanatiek probeerde om zoveel mogelijk punten te scoren. Er was eerst een oefenronde om kennis te maken met de diverse onderdelen. Er werd een korte pauze ingelast waar deelnemers werd getrakteerd op glas drinken. Na pauze samen begeleiders van DTTC ’78 nog een keer alle onderdelen maar nu met puntentelling. Hierna volgde een demonstratie van het Table Stars Promotieteam. Na afloop mocht iedereen een prijs uitzoeken en kregen ze een Table Stars-diploma mee naar huis.

Vanaf komende vrijdag geeft de club voor alle deelnemers, maar ook kinderen die niet mee konden doen, een gratis cursus. Er mag dan vijf weken lang op de vrijdag van 18.00 uur tot 18.45 uur gratis meegetraind worden. Onder deskundige leiding leren kinderen de basisslagen van tafeltennis. Een en ander vindt plaats in de gymzaal van SBO De Delta aan de Pastorielaan 2 in Appingedam

No Replies to "DTTC '78 organiseert Table Stars"