Damster jeugdtoernooi is weer terug

Na een jaar van afwezigheid, vanwege de verbouwing van het Damster sportpark, staat het Amasus Damster Jeugdtoernooi weer op het programma. De achtste editie vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.

Op vrijdagavond wordt er om half zeven afgetrapt door JO17, MO17 en JO19. Zaterdagochtend vanaf negen uur is het de beurt aan JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12. Na de middag (13.00 uur ) komen MO15, JO13 en JO17 aan bod.

De speelwijzen voor de jongste jeugd zullen hetzelfde zijn als in de competitie. Dit houdt dus in dat JO8, JO9 en JO10 6×6 spelen. Voor JO11 en JO12 zal ook de gebruikelijke speelwijze van 8×8 op een half veld worden aangenomen. De overige hogere elftallen zullen op een groot veld spelen.

Zowel op de vrijdagavond als gedurende de gehele zaterdag zal er voor een mooi randprogramma met allerlei activiteiten worden gezorgd. Zodra het programma rond is, zal dit via de website www.damsterjeugdtoernooi.nl bekend gemaakt worden.

Inschrijvingen voor een of meerdere teams ziet de organisatie het liefst zo snel mogelijk tegemoet. Gezien de te verwachten grote belangstelling voor deelname hanteert men de stelregel dat vol ook inderdaad vol is. Tijdens de afgelopen edities heeft men veel teams moeten teleurstellen, dus is het zaak om er snel bij te zijn. Inschrijvingen kunnen per email kenbaar worden gemaakt op damsterjeugdtoernooi@hotmail.com.

Het Amasus Damster Jeugdtoernooi is een initiatief van DVC Appingedam. Alle kinderen zijn talenten. ‘Sommigen tonen hun talent op het veld. Sommigen tonen hun talent in de zaal of in het water of achter de piano. Binnen de voetbalsport worden al deze talenten verbonden door heerlijk samen een balletje te trappen. Voor al deze kinderen organiseren wij, ongeacht hun talent voor voetbal, jaarlijks ons regionale toernooi’, zegt de organisatie.

No Replies to "Damster jeugdtoernooi is weer terug"