Bettine Vriesekoop en Anne Vlieg naar DTTC ’78

Tafeltennisvereniging DTTC ’78 uit Appingedam bestaat al meer dan 40 jaar. Op zaterdag 18 mei wordt ter ere van dat jubileum een gezellige dag georganiseerd. Men is vanaf 13.00 uur van harte welkom in de gymzaal aan de Pastorielaan 2 in Appingedam.

Het programma dat men heeft samengesteld mag er zijn. Van twee tot vier uur komt niemand minder dan Bettine Vriesekoop een clinic verzorgen. Zij was Europees kampioen in 1982 en 1992. Winnaar van de Top 12 in 1982 en 1985 en 14 keer Nederlands kampioen. Ook Anne Vlieg, oud-bondscoach en meervoudig International, is van de partij. Vriesekoop gaat vook vertellen over haar ervaringen als topsporter en haar tijd in China. Van 16.30 uur tot 22.00 uur is er een gezellige avond voor genodigden en (oud)leden. In verband met de organisatie van die avond kunnen oud-leden zich tot 1 mei aanmelden via dttc78@gmail.com. Men wordt verzocht het aantal personen te vermelden dat van plan is te komen.

No Replies to "Bettine Vriesekoop en Anne Vlieg naar DTTC '78"