Dubbele winst voor Damster boksvereniging

Bij boksteam Vargas in Enkhuizen stond zaterdag een boksgala op het programma. Voor boksvereniging Appingedam kwamen Jesse kramer en Maurus Paulus er in actie en dat ging niet onverdienstelijk.

Kramer nam het op tegen Ives van der Lee van Anda Boxing Club uit Amsterdam. Het werd een harde partij waarbij Kramer vaak net even meer wist te scoren. In de tweede ronde begon Kramer zijn stoothand meer te gebruiken waar hij soms goed mee scoorde. De laatste ronde gaf Kramer alles wat hij in zich had en wist er een verdiende overwinning uit te slepen.

Maurus Paulus moest aantreden tegen de geblokte Chris Jansen van Boksacademie Orhan Delibas. Paulus nam goed het midden van de ring, wist steeds goed te scoren en direct weer uit het bereik van zijn tegenstander te stappen. Paulus kwam geen moment in gevaar en wist een zeer overtuigende overwinning te behalen. Beide boksers tonen enorm veel progressie. De meegereisde trainers waren dan ook uiterst tevreden over de prestaties van beide boksers.

No Replies to "Dubbele winst voor Damster boksvereniging"