Vlieg en Vriesekoop geven clinic bij DTTC ’78

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Damster tafeltennisvereniging DTTC’78 en en het 40-jarig lidmaatschap van Bennie Schoonhoven en Henk Woldhuis, gaf tweevoudig Europees kampioen tafeltennis Bettine Vriesekoop samen met oud-bondscoach Anne Vlieg een clinic.

In een goed gevulde gymzaal aan de Pastorielaan in Appingedam vertelde Bettine Vriesekoop over haar tijd in China. Op 18-jarige leeftijd ging ze voor de eerste keer naar China voor een trainingsstage van drie maanden.

Ze vertelde over de mentaliteit van de Chinezen en wat te doen om dat te halen wat ze al van kinds af wilde bereiken. Dat zoud uiteindelijk een Europese titel worden en later nog twee keer winst tijdens het prestigieuze Europese Top 12-toernooi.
Na de lezing demonstreerden Vriesekoop en Vlieg een aantal technieken uit de tafeltennissport en gaven ze hun visie over training van jeugdleden.

Na afloop van de clinic volgde een gezellige avond en werd een groot aantal mooie herinneringen opgehaald.

No Replies to "Vlieg en Vriesekoop geven clinic bij DTTC ’78"