Annabelle Brian geeft gas in Venray

Annabelle Brian uit Winsum heeft afgelopen weekend aan de start gestaan van het derde Nederlands Kampioenschap 2T karting, raceway Venray. En dat als enige vrouwelijke coureur in een groot en sterk veld.

Op zaterdag wist ze tijdens de vrije trainingen goede tijden te rijden. De kart lag goed en ook de jeugdige Winsumse leek in vorm. Anders dan tijdens voorgaande wedstrijden werd de kwalificatie op zondagochtend verreden na een vrije trainingssessie. Brian plaatste zich voor P14.

Zowel in de prefinale als in de finale wist ze goed weg te komen bij de start en reed strak door naar voren. Het lukte haar echter niet om haar positie te verdedigen en zakte terug van de achtste naar de veertiende plaats.

De vermoeidheid sloeg toe, waardoor er kleine stuurfoutjes werden gemaakt die haar parten speelden. Het was hoe dan ook een heel mooi, maar intensief circuit. Veel tijd om bij de wedstrijd stil te staan is er niet, want volgende maand staat de volgende race gepland in het Duitse Kerpen.

No Replies to "Annabelle Brian geeft gas in Venray"