Jeremy Hendriks bokst kwarfinale NK

In Amersfoort zijn afgelopen weekend de kwartfinales voor het Nederlands kampioenschap voor de jeugd gebokst. Jeremy Hendriks van boksvereniging Appingedam moest aantreden tegen Rotterdammer David Toniou.

Toniou bleek een zeer aanvallende bokser en Hendriks moest zijn best doen om de Rotterdammer van zich af te houden. Deze eerste ronde was hij soms iets te afwachtend waar Toniou gebruik van wist te maken.

De tweede ronde liet een actievere en slimmer boksende Hendriks zien. Hij wist hierbij meermalen goed door te komen. Na een serie stoten van Hendriks moest Toniou zelfs acht tellen rust incasseren. De laatste ronde zetten beide boksers alles op alles om de overwinning in de wacht te slepen. Ook deze ronde was Hendriks zeker niet de mindere bokser.

Na de partij was het erg spannend wie de winnaar zou zijn. Het kon beide kanten op vallen. De jury wees de Rotterdammer uiteindelijk aan als winnaar en daardoor was Hendriks uitgeschakeld voor het Nederlands kampioenschap. Hij begint echter steeds beter te boksen en ondanks het verlies waren de meegereisde trainers niet ontevreden over de prestatie van Hendriks.

No Replies to "Jeremy Hendriks bokst kwarfinale NK"