Noodoproep Unified Special Olympics

Tijdens de afgelopen Groninger Kampioenschappen tafeltennis was er als side-event het Open GK G-Tafeltennis Unified. Dit is een dubbeltoernooi waar een reguliere tafeltennisser dubbelt met een G-tafeltennisser. Dit was een groot succes en daarom wordt er zaterdag 15 juni tijdens de Special Olympics Regionale Spelen Groningen 2019 ook een Unified-toernooi gehouden.

De openingsceremonie is in het begin van de ochtend, het toernooi start om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Locatie is het ACLO-sportgebouw in Groningen. Er zijn op dit moment circa 25 G-tafeltennissers en men zoekt nog naar 5 á 6 partners. Dus wil je dubbelen met een G-tafeltennisser? Doe dan mee. Je hoeft trouwens niet verbonden te zijn aan de afdeling om mee te doen en er zijn geen kosten aan verbonden. Lijkt het je leuk om te dubbelen met een G-tafeltennisser? Schrijf je dan in via Feike Tuinhof, ttvdebruggroningen@gmail.com.

No Replies to "Noodoproep Unified Special Olympics"