Oud-FC Groningen komt naar Middelstum

De voetbalvereniging Middelstum neemt op zaterdag 15 juni om 19.00 uur op grootse wijze afscheid van haar 85-jarig bestaan. Na het traditionele Hutspottoernooi speelt een combinatie van het huidige en oude eerste elftal van de club tegen Oud-FC Groningen.

De selectie FC Groningers bestaat onder andere uit Sander van Gessel, Paul Matthijs, Anne Mulder, Walter Waalderbos, Johan Tukker, Richard Vennema, Barend Beltman en Arjan Blaauw.

Na de wedstrijd is er geen tijd om gas terug te nemen want deejay Sieme Gerrijts en The Music Boys gaan vrolijk verder met het entertainen van de toeschouwers in de kantine van de Hippolytushal. Ook voor de inwendige mens wordt middels een barbecue gezorgd.

De jubilerende voetbalclub heet iedereen van harte welkom om een kijkje op het sportpark aan de Coendersweg in Middelstum te nemen. ‘Het wordt vast een gezellig weerzien met vele oude bekenden’, aldus de voetbalvereniging. Op bijgaande archieffoto een fragment uit het duel dat Middelstum begin dit jaar tegen Poolster speelde.

No Replies to "Oud-FC Groningen komt naar Middelstum"