Demonstratie Eemsrakkers op Landbouwbeurs

Voltigevereniging Eemsrakkers uit Holwierde heeft zondag , onder grote publieke belangstelling en met stralend weer, een superleuke show in Vlagtwedde laten zien tijdens de Landbouwbeurs.

Een en ander vond plaats op uitnodiging van Het Groninger Paard. De demonstratie werd uitgevoerd door het L-team van de vereniging, bestaande uit Manon Tuik, Fleur Keizer, Jemelia Maria, Manou Folkers, Noa van Veenen en Maran Slagter op de Groninger ruin Olmer met Lizanne van Ginkel aan de lounge. Fleur Medema gaf uitleg van de oefeningen tijdens de demonstratie.

De demonstratie was een mooie opwarmer voor het L-team dat zondag zal starten op de voltigewedstrijd in Vlagtwedde. De voltigewedstrijd wordt georganiseerd door Voltigevereniging de Woudruiters en Voltigevereniging de Eemsrakkers. Tijdens deze dag starten er diverse paarden en voltigeurs van de vereniging uit Holwierde.

No Replies to "Demonstratie Eemsrakkers op Landbouwbeurs"