Vier nationale kampioenen bij karateclub Kyôchô

Voor full contact karateclub Kyôchô uit Delfzijl was het Open Nederlands kampioenschap Karate voor zowel jeugd als volwassenen een absoluut hoogtepunt. De vereniging leverde afgelopen weekend in Drachten maar liefst vier nationale titelhouders af.

Een delegatie van negentien leden nam die dag deel aan het ONK en streden met honderdtien andere deelnemers voor de hoogste eer. Jixi Tóth en Lisa Sijtsema ontvingen goud voor het onderdeel vechten en Nadia van der Sluis en Nela Kostalova ontvingen goud voor het onderdeel stijlpatronen lopen. Zilver was er voor Lucia van der Sluis (vechten), Jixi Tóth en Asmara Brian (stijlpatroon lopen).

Nadia van der Sluis, Nela Kostalova, Jeymi Brian, Dylan Bouwmeester (vechten), Rosanne van Dijken (stijlpatroon lopen) mochten een bronzen plak ophalen. Voor de sensei en coaches was dit een mooie afsluiting van afgelopen wedstrijdseizoen.

No Replies to "Vier nationale kampioenen bij karateclub Kyôchô"