OTC Veteranentoernooi bij Midstars

In de sportzaal aan de Coendersweg in Middelstum wordt op zondag 25 augustus weer het OTC Veteranentoernooi van Midstars gehouden. Het is inmiddels de tiende editie van dit evenement, waaraan door iedereen van veertig jaar en ouder meegedaan kan worden.

Het toernooi begint om tien uur en zal rond zes uur afgelopen zijn. Het inschrijfgeld voor leden van de OTC is 4 euro en voor niet-leden bedraagt het inschrijfgeld 5,50 euro. Men kan op de toernooidag zelf betalen. Het zal volgens de organisatie een gezellig toernooi worden, waarbij iedereen volop aan spelen toe komt en niet al na een paar uur is uitgeschakeld.

Er is een natuurlijk een kantine aanwezig met verschillende drankjes en snacks. De inschrijving voor het toernooi sluit op 18 augustus. Het is verstandig om je tijdig op te geven, want er kunnen maximaal 42 deelnemers meedoen en vol is vol. De inschrijving gaat via Peter Streurman. Hij is te bereiken via het mailadres otc-toernooi@midstars.nl of het telefoonnummer 06-53775212.

No Replies to "OTC Veteranentoernooi bij Midstars"