Jeroen de Groot nieuwe hoofdtrainer Poolster

Vanaf seizoen 2020-2021 is Jeroen de Groot de hoofdtrainer van vv Poolster. Met deze trainer heeft de club een gemotiveerde en enthousiaste opvolger gevonden voor Jaap Danhof, die eerder dit seizoen heeft aangegeven te stoppen als hoofdtrainer bij de vierdeklasser.

Jeroen de Groot, in het midden op de foto, woont in Groningen, maar is geboren en getogen in Spijk. Hij is begonnen als pupil bij vv Poolster en was tot en met vorig seizoen actief in het eerste elftal waarvan hij op zeker moment afscheid nam, net als enkele andere vaste waarden. Na enkele jaren jeugdtrainer te zijn geweest, was De Groot in het seizoen 2018/2019 trainer van het tweede elftal. Dit seizoen is hij als hoofdtrainer actief bij Oranje Nassau 2, dat in de landelijke hoofdklasse speelt.

De Groot staat met de Stadjers op dit moment op de tiende plaats in de zeer sterke klasse met onder anderen HZVV 2, Harkemase Boys 2 en Flevo Boys 2. Tijdens dit seizoen heeft De Groot veel ervaring opgedaan bij de reserves van Oranje Nassau, maar ook in de keuken gekeken bij oefenmeester Erwin Heerlijn, trainer van de hoofdmacht van de stad-Groninger club.

Het bestuur van Poolster is dan ook zeer in zijn nopjes met de terugkeer van De Groot, maar nu in de rol van hoofdtrainer. Men hoopt dat zowel Jeroen de Groot bij ON 2 als Jaap Danhof bij vv Poolster het seizoen goed af kunnen sluiten.

No Replies to "Jeroen de Groot nieuwe hoofdtrainer Poolster"