Hardlopen en zwerfvuil opruimen in Winsum

De hardloopvereniging Artemis uit Winsum organiseert op een drietal laatste zondagen van de maand, te beginnen op zondag 26 januari, een Plogging Run. Plogging combineert hardlopen met zwerfafval opruimen.

Er zijn autoluwe routes van ongeveer 5 kilometer uitgezet met als doel al hardlopend in groepjes zwerfafval te verzamelen. Artemis zorgt voor afvalzakjes en handschoenen. Basisschoolleerlingen mogen ook meedoen, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene.
De start is om 10.00 uur bij het verpleeghuis De Twaalf Hoven aan de Meeden 1 in Winsum. Rond 11.00 uur worden alle deelnemers terug verwacht. Deelname is gratis. Wie mee wil doen kan zich zondag 26 januari vanaf 09.30 uur inschrijven in de Kapschuur van de Twaalf Hoven.

No Replies to "Hardlopen en zwerfvuil opruimen in Winsum"